Frigo Tools
Distributie met karakter
 

FrigoTools importeert en distribueert vanaf februari 2003 middelen en diensten op het terrein van koeltechniek. Producten die de voortgang van projectorganisatie en -realisatie voor de koeltechnische bedrijven bevorderen. Daarmee kan FrigoTools veel zorgen uit handen nemen, een tijdrovende inkoopproces besparen en de voorraad van haar cliënten tot een minimum beperken.

FrigoTools heeft alle benodigde expertise gebundeld zoals productontwikkeling en fabricage met import, logistiek, én after sales. En of het nu gaat om een komplete koel- of vriesinstallatie, een schakelkast, een verdamper, electromotor, electronica, thermostaat of een lekbak; Met de betrokkenheid van al deze medewerkers zijn wij in staat om blijvend aan de wensen van onze afnemers te voldoen.

FrigoTools hecht grote waarde aan persoonlijke aandacht voor specifieke vragen en wensen. Door er gedetailleerd en met zorg op in te spelen, streven wij naar een adequaat antwoord en een gedegen advies. Mede dankzij een hoge mate van flexibiliteit wordt zo het juiste product geselecteerd en geleverd. FrigoTools opereert betrouwbaar en open en beoogt daarmee een daadwerkelijk merkbare toegevoegde waarde te creëren.

Kunnen we ook ú van dienst zijn?

 

 
1
2
3
4%20(2)
4%20(3)
4(1)
5%20(2)
5%20(3)
5(1)
6%20(2)
6%20(3)
6(1)
7%20(2)
7%20(3)
7(1)
Dagardlogo
Giovilogo
JoomShaper